Over JL-interieur
JL-interieur levert maatwerk voor het interieur van uw woning, winkel of kantoor. Voor zowel een totaalinrichting van meerdere ruimtes, als voor het vervaardigen van losse meubelstukken kan u bij JL-interieur aankloppen.

U kan steeds rekenen op kwaliteitsvol binnenschrijnwerk in duurzame materialen met een zorgvuldige afwerking. Wenst u een hedendaagse maatkeuken, een badkamer in landelijke stijl, of rustieke binnendeuren met glaspanelen? Alle stijlen en uitvoeringen zijn mogelijk.

JL-interieur houdt zich op hoogte van de meest recente trends, nieuwe inbouwtechnieken en materialen. Wij adviseren u dan ook graag over de vele mogelijkheden bij schrijnwerk op maat van uw interieur.

Interesse? Contacteer ons nog vandaag en leg uw interieur project aan ons voor.
Over JL-interieur
Onze werkwijze
Onze werkwijze

Vrijblijvende prijsofferte aanvragen

Hebt u nood aan binnenschrijnwerk op maat? Neem dan snel contact met ons op via een vrijblijvende offerte. Wij komen vervolgens bij u langs om uw wensen en mogelijkheden te bespreken.

Aan de hand van dit gesprek stellen wij een ontwerp en prijsofferte op, waarin we rekening houden met uw keuze van materiaal en uitvoering. Deze prijsofferte wordt tijdens een tweede bezoek aan u voorgesteld. De offerte omvat een omschrijving van de werken en het materiaal, terwijl het ontwerp visueel wordt voorgesteld door middel van een realistische 3D-afbeelding. Zo weet u precies hoe het resultaat er gaat uitzien.

U krijgt een globale prijs voorgesteld, waarbij eventuele aanpassingen of toegevoegde opdrachten in regie worden aangerekend.
 

Inrichting van ontwerp tot afwerking

Alle maatkasten, deuren en losse meubelstukken worden in ons atelier vervaardigd en in zover mogelijk samengesteld vòòr de installatie bij u ter plaatse. Zo verlopen de werken met de minste overlast. De installatie en het inpassen van het schrijnwerk in uw interieur gebeurt steeds met respect voor alle bewoners, uw privacy, en het aanwezige interieur. Zo dekken we alles zorgvuldig af en verzegelen we aanpalende deuren. Uw woning, kantoor of winkel wordt zowel tijdens als na de werken proper achtergelaten.

Bij het plaatsen van maatkeukens en badkamerinrichting bieden wij in samenwerking met een vaste loodgieter, elektricien en schilder, een complete afwerking van uw ruimte(s) aan. JL-interieur coördineert de opeenvolging van alle uitvoerders en houdt de deadline en kwaliteit van de uitvoering zorgvuldig in het oog. Op deze wijze wordt uw project vlot afgewerkt en kan u als klant met al uw vragen bij één persoon terecht.

Wenst u meer te weten over onze werkwijze? Contacteer ons nog vandaag met uw vragen.