Wat we doen
Bij JL-interieur kan u terecht voor binnenschrijnwerk op maat van uw woning, kantoor of winkel, en dit bij nieuwbouw of renovatie.
 

Maatkasten voor woonkamer en keuken

Wenst u uw woonkamer te voorzien van perfect inpassende maatkasten met veel opbergruimte of een tv-meubel dat alle toestellen en bekabeling wegstopt? Wilt u het maximale halen uit uw keuken met een perfect evenwicht tussen kastruimte en praktische werkvlakken? Zoekt u meubelstukken die buiten de standaardmaten vallen?

Voor de inrichting van uw leef- en werkruimtes staat JL-interieur in voor het vervaardigen en zorgvuldig installeren van inbouwkasten, tv-meubels, wand- en boekenkasten, losse meubelstukken en maatwerk keukens. Ook voor het plaatsen van verschillende types houten binnendeuren, schuif- en vouwdeuren, gyprocwerken, en het leggen van houten vloeren en parketten kan u bij ons aankloppen.
Wat we doen

Dressings, inloopkasten en badkamermeubels op maat

Bent u op zoek naar een praktische oplossing voor meer opbergruimte in uw slaapkamer met schuinsaflopend plafond? Houdt u van orde en droomt u van een mooi georganiseerde dressing of badkamer?

JL-interieur levert garderobe- en kleerkasten die perfect ingepast en berekend zijn op een comfortabel gebruik in krappe, schuinaflopende of onregelmatige ruimtes. Wij richten een kleine ruimte of hall probleemloos in als verlichte inloopkast of praktische dressing.

Ook voor het ontwerpen en plaatsen van aangepaste badkamer- en sanitairkasten, of het installeren van waterdichte acryl achterwanden in gerenoveerde douches kan u bij ons terecht.

Zit u verveeld met zichtbare zekeringkasten, verwarmingstoestellen, waterleidingbuizen of storende ventilatiekanalen? JL-interieur werkt deze zorgvuldig weg, terwijl ze toegankelijk blijven voor onderhoud of opmeting.

Totaalprojecten met een zorgvuldige afwerking

JL-interieur levert zowel losse meubelstukken op maat als een totaalinrichting van uw woning, kantoorruimte of winkel. Voor uw maatkasten, binnendeuren of vloeren kan u kiezen uit verschillende stijlen en diverse duurzame, kwaliteitsvolle materialen.

We gaan steeds voor u op zoek naar de meest praktische oplossingen, een optimaal gebruik van uw beschikbare ruimte, en het perfect inpassen van nieuwe meubelstukken in een bestaand interieur.

Naast binnenschrijnwerk kunnen wij eveneens instaan voor de installatie van sanitair, elektriciteit, keukentoestellen, plafond- en kastverlichting. JL-interieur biedt door een vaste samenwerking met verschillende uitvoerders een vlotte opvolging van de verschillende werken zodat uw keuken of badkamer tot in de puntjes afgewerkt is en u deze na de werken onmiddellijk in gebruik kan nemen.

Benieuwd hoe we uw binnenschrijnwerk aanpakken? Contacteer ons voor meer info of vraag een vrijblijvende prijsofferte aan.